Europa Conference League

Ντέμης: «Ο Μεντιλίμπαρ έκανε τη Φιορεντίνα σχεδόν ακίνδυνη - Αν έπαιζα, θα… έπαιζε ρόλο ότι ο τελικός είναι στην Αθήνα»

Στην κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ντέμης στον bwinΣΠΟΡ FM. «Όσο περνούσε η ώρα φαινόταν φαβορί στα μάτια μου», είπε και σχολίασε αν έπαιξε ρόλο ότι ο τελικός έγινε στην Αθήνα.

Το σχόλιό του για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Ντέμης Νικολαΐδης. Συζητώντας με τον Γιώργο Μαραθιανό στην εκπομπή του στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας, ο Ντέμης τόνισε ότι «όσο περνούσε η ώρα, ο Ολυμπιακός φαινόταν φαβορί στα μάτια μου».

Υπογράμμισε ακόμη ότι ξεχωρίζει τον Έσε από το ιστορικό παιχνίδι, αναφέροντας πως, εκτός από όλα τα άλλα, που έκανε μέσα στο γήπεδο, έχει και την πρώτη μεγάλη φάση στο δεύτερο 45λεπτο.

Συμπλήρωσε, εξάλλου, ότι «και η γλώσσα του σώματος έδειχνε ότι ο Ολυμπιακός το θέλει περισσότερο», ενώ για το αν έπαιξε ρόλο σε αυτό και το ότι ο τελικός έγινε στην Αθήνα, μπροστά σε σχεδόν 20.000 «ερυθρόλευκους» οπαδούς, απάντησε: «Φαντάζομαι ότι έπαιξε ρόλο. Αν έπαιζα, θα έπαιζε για εμένα ρόλο. Ωστόσο, περισσότερη σημασία έχει πώς προετοίμασε ο Μεντιλίμπαρ την ομάδα του. Κατάφερε και έκανε τη Φιορεντίνα να μοιάζει σχεδόν ακίνδυνη».

Ακούστε όσα είπε ο Ντέμης για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x